Kampagne- & konverteringsspecialist

Kampagne- & konverteringsspecialist - Aalborg

LYNHURTIG digital kampagne- & konverteringsspecialist søges - Daarbak.dk

Hos Mogens Daarbak A/S søger vi en dygtig, initiativrig og effektiv kampagne- og konverteringsspecialist til vores E-commerce afdeling. Du skal være god at skabe de bedste rammer online for afsætning, konverteringer samt leve og ånde for e-handel. Du skal derudover sikre, at produkterne, vi har online, står rigtig på ”hylderne”, på de rigtige placeringer og til de rigtige priser.
 

Dine opgaver overordnet bliver at skabe vækst og konverteringer på Daarbak.dk. Det gør du ved at skabe meningsfyldte kampagner, tilbud, landingssider, produktlister, mængdeprisopsætninger, tilbehør til produkter, søgeresultater, søgefacetter i alle dele af vores produktsortimentet på daarbak.dk, så shoppen bliver så strømlinet og attraktiv som muligt. Din succesrate måles efter din evne til at skabe og øge konverteringerne samt at få øget ordrestørrelsen.

 

Ansvar og opgaver:

Din profil:

Om du netop har afsluttet uddannelse, eller måske er markedsføringsøkonom, journalist eller lignede, er underordnet. Det vigtigste er din vilje til at gøre en forskel.
 

Samarbejdsform:

Din arbejdsdag kommer til at foregå i tæt samarbejde med vores Onlinechef og webafdeling, og derudover indgår du som en naturlig del af samarbejdet blandt øvrige kolleger.

 

Vi tilbyder

Vores virksomhed har en sund økonomi og høje vækstmål, og online-afdelingen er en vital del af det koncept, vi tilbyder vores kunder. Jobbet, som er selvstændigt, udfordrende og spændende, foregår i et dynamisk miljø, hvor teamånden er fremherskende, og omgangstonen er god og uformel. Medarbejdernes udvikling prioriteres højt og med det rette engagement, er der stor mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet. Du får selvfølgelig en grundig instruktion og oplæring i vores virksomhed, så du er klædt bedst muligt på til opgaven. Lønnen er fast efter kvalifikationer - dertil kommer pensionsordning og sundhedsforsikring.

 

Ansøgning 
Er dette noget for dig, så klik på "Søg jobbet" og skynd dig at sende os din ansøgning senest den 14. juni 2020. Her har du mulighed for at vedhæfte din ansøgning, CV og eventuelle andre relevante bilag.
 

Vi ønsker hurtig ansættelse og afholder derfor løbende ansættelsessamtaler. Vi tillader os at ansætte, så snart vi har den rette kandidat, derfor er ansøgningsfristen blot en indikator af, hvornår vi fjerner jobopslaget. Har du spørgsmål til stillingen, er du til enhver tid velkommen til at kontakte kommerciel chef, Kristian Bluhme på e-mail kbl@daarbak.dk